Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Apartamentos Pyr Fuengirola

Descriere

Descriere:Locatia ideal a apartamentelor ofer clientilor nostri toate facilittile pentru o vacant complet. In inima Paseo Maritimo (promenada de plaj), in fata portului si langa una dintre cele mai largi si mai extinse plaje de pe Costa del Sol. In imprejurimi, cea mai variat gam de restaurante, baruri, discoteci, supermarketuri, farmacii si tot felul de magazine.

Localizare:Hotel Pyr Fuengirola este situat in inima promenadei Fuengirola, vizavi de marina si una dintre cele mai largi s mai extinse plaje de pe Costa del Sol.

Dotari camere: Hotelul pune la dispozitia turistilor studiouri si apartamente dotate cu TV , aer conditionat, uscator, chicineta

Facilitati :Bar / cafenea, bar la piscin (12: 00-19: 00 in timpul verii), teras / solarium, piscin in aer liber pentru copii si adulti, receptie de 24 de ore, WiFi gratuit, grdin, ascensoare, terenul de golf din apropiere (3 km), aer conditionat, schimbarea prosopului (la fiecare dou zile), parcare (15 euro / zi), Animalele de companie sunt permise contra cost

Web: https://www.hotelpyr.es/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie