RUSIA Grandoare, opulenta, istorie 2020 /2021- Plecare di Bucuresti

Moscova - Sankt Petersburg (Rusia)

de la 1100.00 €

Rusia este una dintre cele mai iubite destinatii de vacanta. Este cea mai mare tara din lume si ascunde multe cufere cu atractii turistice, o mie si una de povesti de dragoste celebre, povesti pline de mister, seductie si spionaj in timpul Razboiului Rece. Descopera Moscova, un oras definit prin mister. Lasa-te absorbit de atmosfera unei Rusii comuniste, cu o arhitectura solida, sculpturi reci si o grandoare neobosita pe care o gasesti la fiecare pas. O frumusete ciudata, dar cu mare incarcatura emotionala. Patrunde apoi intr-unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii - Sankt Petersburg, palate magnifice si poduri baroce, muzee cu inegalabile colectii de arta. O extraordinara istorie si traditii culturale care au inspirat literatura si muzica!


Ziua 1: BUCURESTI - MOSCOVA Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT, cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:30. Cazare la hotel 4* in Moscova. Cina la restaurantul hotelului.


Ziua 2: MOSCOVA Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Timp liber pentru pranz sau vizitarea Catedralei Sfantului Vasile (intrarea este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup, pret informativ: 10 EURO/persoana). Continuam programul cu vizitarea Complexului Kremlin (plimbare prin interiorul Kremlinului si vizitarea a doua catedrale). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.


Ziua 3: MOSCOVA Mic dejun. Timp liber sau, optional, vizita la Galeriile Tretyakov - tezaurul national de arta al Rusiei. Dupa-amiaza, se poate opta pentru o croaziera pe raul Moscova.


Ziua 4: MOSCOVA - SANKT PETERSBURG Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora 14:25. Transfer si cazare la hotel 4* in Sankt Petersburg. Ziua 5: SANKT PETERSBURG Mic dejun.


Ziua de astazi o dedicam orasului St. Petersburg unde vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac, fortareata Petru si Pavel (intrare inclusa) - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus, acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.


Ziua 6: SANKT PETERSBURG - PETERHOF (optional) Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.


Ziua 7: SANKT PETERSBURG - PUSKIN (optional) Mic dejun. In cursul diminetii vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Ziua 8: SANKT PETERSBURG - BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor in jurul orei 11:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau plimbari individuale. Dupaamiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Moscova). Sosire la Otopeni in cursul noptii, la ora 23:45.

Detaliile ofertei

Destinatie: Moscova - Sankt Petersburg (Rusia)
Numar de nopti: 7 nopti
Hotel: Hotel 4 stele
Transport: Cu avion
Companie de transport: AEROFLOT
Pornire din: Bucuresti
 • Servicii incluse

  -transport cu avionul Bucuresti - Moscova si retur Sankt Petersburg - Moscova - Bucuresti cu compania AEROFLOT;


  - transport cu avionul cursa interna: Moscova - St. Petersburg cu compania AEROFLOT;


  - transferuri aeroport - hotel - aeroport; 


  -7 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Moscova la 4* si 4 nopti in St. Petersburg la hotel 4*; 


  -1 cina la restaurantul hotelului in Moscova; 


  -tururi panoramice cu ghid local in Moscova si Sankt Petersburg;


  -vizita metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative;


  -vizitarea Complexului Kremlin (plimbare prin interiorul Kremlinului si vizitarea a doua catedrale);


  -vizitarea Fortaretei Petru si Pavel;


  - vizitarea Muzeului Ermitaj; 


  -insotitor roman de grup;


  -taxa viza si procesare acte (pot suferi modificari); 


  -taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).                   

 • Servicii neincluse

  -asigurare medicala de calatorie (obligatorie), suma minima asigurata trebuie sa fie de 30.000 EURO; 


  -asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;


  -bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana – se practica in Rusia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup;


  -excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; 


  -bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.


   

 • Suplimente si reduceri

  *Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna octombrie 2018. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

 • Alte informatii

  *ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:


  ✓ pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie, cu minim 2 pagini libere;


  ✓ copie pasaport


  ✓ fotografie color tip pasaport (pe fundal alb);


  ✓ formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http://visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea);


  ✓ copie asigurare medicala.


  *GRUP MINIM: 25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Tabel de preturi
Perioada Nr. de nopti Adulti Copii
11.07, 12.07, 18.07, 19.07, 20.07, 25.07, 26.07, 01.08, 02.08, 08.08, 09.08, 15.08, 16.08, 22.08 7 1100.00 € 0.00 €