Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRAGA19-21.04.2024 189 Euro/pers

Ziua 1: ORADEA – BRATISLAVA - PRAGA Plecarea din Oradea la ora 4.00.Oprire la Bratislava, capitala Slovaciei, vizitarea Castelului de unde se poate admira tot orasul.In drum spre Praga ,oprire la un centru comercial in Brno pentru cumparaturi si cina . Cazare in Praga.

Ziua 2: PRAGA Mic dejun. Se porneste spre Orasul Vechi. Incepem vizitarea cu Palatul Parlamentului, Catedrala Sf. Vitus, Biserica Sf. Gheorghe si Strada de Aur. Totodata, se va vizita impunatoarea Biserica Sf. Nicolae. Traversam Podul Carol, cel care face legatura dintre Orasul Vechi si Orasul Nou. Vom admira cele peste 30 de statui care impanzesc podul si ajungem in piata cu Orologiu. Timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 3: PRAGA – ORADEA Mic dejun.

Mic dejun.Pornire spre casa.Oprire la Kutna Hora unde se viziteaza Basilicei Sf. Barbara si Biserica Oaselor, aflata in patrimoniul UNESCO, care contine scheletele a între 40.000 și 70.000 de oameni. Pornire spre casa.

SERVICII INCLUSE:

- 2 nopti de cazare la hotel 3*in camere duble /triple/quatro ;

- mic dejun

- ghid turistic;

SERVICII NEINCLUSE

- asigurarea medicala (optionala);

- taxa de oras/ 50 czk (2 euro)

Oradea, str. Gen. Traian Mosoiu nr.1, tel/fax: 0259/436.613; 0745/47.47.86

e-mail: office@agentialucon.ro; www.agentialucon.ro