Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

NOU!!! TURISMUL LA TINE ACASA!

Lucon International, agentul tau de turism si calatorii.
Incepand cu anul 2012 agentia de turism Lucon International introduce un concept nou pe piata romaneasca de turism si calatorii: TURISMUL LA TINE ACASA
Stim ca timpul tau este deosebit de pretios si limitat in acelasi timp.
Stim ca de multe ori apar situatii neprevazute care te obliga sa calatoresti imediat si in cele mai bune conditii in tara sau strainatate.
Stim ca pentru a decide asupra locatiei unde sa-ti petreci concediile anuale trebuie sa faci un studiu de piata, sa analizezi mai multe oferte, sa te consulti cu familia. Asta cere disponibilizarea timpului tau pentru asa ceva.
Stim ca vrei sa ai siguranta in ceea ce priveste ofertele ce ti se prezinta pentru petrecerea vacantelor tale.
Stim aproape totul despre ceea ce trebuie sa faca agentul tau de turism si calatorii pentru ca tu sa ai incredere deplina in el.
Cu 26 de ani de experienta in turism si calatorii de orice fel echipa Lucon International iti propune sa investesti incredere in agentia noastra iar noi sa-ti satisfacem toate dorintele tale turistice si de calatorii, chemandu-ne la tine acasa sau la biroul tau.
Vei economisi timp si iti vom oferi servicii de intalta calitate dand un telefon sau e-mail si programand o intalnire cu agentii nostrii de turism.
Cu un singur telefon din partea dvs., orice vacanta sau calatorie va fi rezolvata de agentia noastra.
Lucon International - agentul tau de turism si calatorii 24 din 24.
Dana Lucian - Director agentie
Linie deschisa 24 h din 24 h: 0745/47.47.86Agentia Lucon - agentie afiliata Happy Tour

Agentia Lucon este agentie afiliata Happy Tour. Aceasta asociere ne permite sa va putem satisfice voua, turistilor nostrii, cat mai eficient cererile de vacanta in cel mai scurt timp.